Katu-, alue- ja vesihuoltosuunnittelija, Jyväskylä

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

 Juuri nyt etsimme katu-, alue- ja vesihuoltosuunnittelijaa Jyväskylään 

Emme luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi, jotta voit luoda sen itse - sinähän olet itse oman työsi ja hyvinvointisi paras asiantuntija.  

Meillä jokainen sitowiseläinen voi itse vaikuttaa omiin työpäiviinsä. Me olemme kaikki ainutlaatuisia, siksi on tärkeää, että muovaamme itse oman työmme - ja fiiliksen millä sitä teemme. 

Oman oloisen työpaikkasi teet vaikkapa näillä: 

  • tiukkaa osaamista vaativat ja uutta opettavat projektit 
  • nykyisen osaamisen vahvistaminen ja urakehitys koulutusten myötä 
  • työskentelymahdollisuus etänä ja moderneissa toimitiloissamme .

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja. 

Suunnittelijana työsi on ensisijaisesti toimia katu-, alue- ja vesihuoltosuunnittelijana osana isompaa asiantuntijaryhmää monialaisissa infra hankkeissa. Hankkeet ovat uusien tai saneerattavien katujen suunnittelua, puistosuunnittelua, liikunta-alueiden suunnittelua muutamia mainitaksamme.

Sitowise haluaa olla edelläkäviä vastuullisuudessa ja siten olemme mukana useammassa mittavassa raitiotie-hankkeessa ja uusien kaava-alueiden suunnittelussa, joiden kautta voimme vaikuttaa esim. liikenteen hiilipäästöihin ja vastuullisuuteen. Olipa hankkeet miten suuria tai haastavia tahansa meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö.  

Me Sitowisellä lupaamme, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisömme että yhteiskunnan näkökulmasta. 

Millainen tausta sopii tehtävään? 

  • soveltuva insinöörikoulutus (teknikko, insinööri, YAMK, DI)   
  • eduksi katsotaan kokemus CAD-suunnittelusta tai työmaakokemus
  • NovaPoint,Microstation tai TeklaCivil-ohjelman hallinta   
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito  

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.    

Epäröitkö vielä? Lue lisää tiimimme tekemisestä ja kuulumisista, ehkä se auttaa päätöksessäsi. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 2.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Aki Patama, puh. 040 187 5500, aki.patama@sitowise.com 

Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja työskentelemme yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi. Toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat. Lupaamme, että meillä jokainen työntekijä saa olla oma itsensä ja ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen.

Meillä yli 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise - The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Hakuaika alkaa: 01.09.2022 08:00Hakuaika päättyy: 02.10.2022 23:59

Jaa ilmoitus