Projektipäällikkö smart city -ratkaisujen pariin, koko Suomi

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Nyt haemme joukkoomme projektipäällikköä asiakaskohtaisiin tietojärjestelmäprojekteihin. Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä. Tulet toimimaan erilaisissa digitalisaation edistämisen projekteissa 

Toteutamme erilaisia asiakaslähtöisiä ratkaisuja tiedonhallinnan tueksi ja digitalisaation kehittämiseksi. Tehtäviisi kuuluu projektiohjaamisen, tiimin onnistumisen mahdollistamisen, tehtävien määrittelemisen ja asiakastyön ohella muun muassa osallistuminen tarjousten tekoon sekä myyntiin. Mahdollisuutena on myös toimia Inhouse-projektipäällikkönä monitoimittajatiimissä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä kehitys- ja käyttöönottotiimiemme kanssa. Toivomme, että olet toiminut jo muutaman vuoden sovelluskehitysprojektien projektipäällikön tai scrum masterin tehtävissä.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

  • IT-ympäristöjen ja ketterän sovelluskehityksen tuntemusta
  • Kokemusta tietojärjestelmäprojektien onnistuneesta läpiviennistä Scrum- tai vastaavalla menetelmällä
  • Organisointikykyä, kykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja
  • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen.
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista
  • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Katsomme eduksesi kokemuksen myös suurempien projektien vetämisestä ja monitoimittajaympäristössä toimimisesta sekä kokemuksen verkkotieto-, paikkatieto- tai omaisuudenhallintajärjestelmistä. Eduksi katsomme myös mahdolliset projektinhallinnan sertifikaatit, esim. Scrum Master, Prince2, IPMA-C/D tai SAFe.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulemme mielellämme tulevaisuuden ajatuksiasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 2.10.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Niina Nieminen puh. +358 44 750 0850 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Hakuaika alkaa: 07.09.2022 16:00Hakuaika päättyy: 02.10.2022 23:59

Jaa ilmoitus