Sovelluskehittäjä Smart City -ratkaisujen pariin Saloon!

Hei sinä Devaaja - tule meille työkaveriksi Saloon!

Nyt olisi mahdollisuus päästä osaksi huippuammattilaisten joukkoa ja antaa oma panoksesi yhteiskunnallisesti merkityksellisten projektien toteuttamiseen! 

Sitowisellä me teemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Meiltä löytyy toimipisteitä lähes kahdeltakymmeneltä paikkakunnalta, myös Salosta, jonne etsimme nyt lisävahvistusta. Toki työskentelemme joustavasti, mutta mielellämme näemme työkavereita myös toimistolla.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan web-sovellusten kehitykseen (backend/frontend) asiakasprojekteissamme. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio - sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta sovelluskehityksen parista. Arvostamme kokemusta avoimen lähdekoodin teknologioista ja pilvipalveluista. On hienoa, jos jokin alla olevista teknologioista on sinulle tuttu.

  • Ohjelmointikielet: .net -kehitys (C#), Java, JavaScript, Python
  • Backend: .net -kehitys (C#), Java, Php, Django      
  • Web-frontend: React, Angular, Javascript
  • Tietokannat: PostgreSQL, Oracle
  • Paikkatieto ja 3D: GeoServer, OpenLayers, PostGIS/PostgreSQL, R, Unity
  • Pilvialustat: Azure, AWS

Teknologiat ovat meille kuitenkin toissijaisia - uskomme vahvasti siihen, että koodari kuin koodari hoitaa homman kotiin, kun asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Haemme hyviä tyyppejä, emme pakasta vedettyjä täydellisiä devaajia.
 
ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta. 

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Heräsikö mielenkiintosi? CV riittää hyvin keskustelun aloittamiseen, mutta kuulemme mielellämme myös tulevaisuuden ajatuksiasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti, kuitenkin viimeistään 5.2.2023

Lisätietoja saat Anulta, puh. +358 44 427 9866 tai anu.elo at sitowise.com. 

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Hakuaika alkaa: 20.12.2022 15:00Hakuaika päättyy: 05.02.2023 23:59

Jaa ilmoitus