Paikkatietokoodareita Espooseen, Turkuun, Vaasaan sekä Saloon

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1 200 huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Etsimme nyt Smart City -liiketoiminta-alueelle

Paikkatietokoodareita Espooseen, Turkuun, Vaasaan sekä Saloon

Uudistamme rakennetun ympäristön omaisuudenhallintaa ja liikenteen prosesseja digitaalisilla palveluilla. Autamme infran omistajia tarjoamalla monipuolisia tiedonhallinnan palveluita yhdistettynä vankkaan rakennetun ympäristön tuntemukseemme.

Meillä pääset toteuttamaan moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. Hyödynnämme nykyaikaisia web-teknologioita, joista osan varmasti jo hallitset, ja ne loputkin opit kyllä työn parissa. Työskentelet tiimissä, jonka toimintatapa tukee vahvasti oppimista ja kehittymistä.

Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä ketteriä menetelmiä sekä panostamme laatuun ja automaatioon. Teemme töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Projekteissamme pääset oppimaan esimerkiksi

  • millaisilla tietojärjestelmillä sanomalehtien jakelu toteutetaan
  • miten suurpetojen liikkeitä seurataan
  • miten pääkaupunkiseudun yhdyskuntarakentamista suunnitellaan
  • miten suuri merkitys paikkatiedolla on liikenteeseen liittyvissä palveluissa
  • miten vesiväyliin liittyvää digitaalista tietoa hallitaan
  • miten energiansiirtoverkon tiedonhallintaa toteutetaan paikkatiedon avulla
  • miten kuntien rakennusvalvontaa ja perusrekisterejä tuetaan digitaalisilla järjestelmillä
  • miten kuntien viranomaisten ja kuntalaisten vuorovaikutusta edistetään paikkatietopohjaisilla ratkaisuilla

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arvostamme laajaa työ- /harrastuskokemusta web-sovelluskehityksestä, ymmärrystä palveluiden käytettävyydestä, tiimityöskentelytaitoja, innostumista, luovuutta, hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi – ja ennen kaikkea palavaa intohimoa ohjelmistokehitykseen.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jan Lindbom puh. 040 503 2435 jan.lindbom@sitowise.com sekä Ville Rindell puh. 045 678 3129 ville.rindell@dimenteq.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 30.4.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.

Hakuaika alkaa: 09.04.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 30.04.2018 23:59