Projektipäällikkö rakennetekniikan toimialalle Kuopioon

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1700 infra- ja talonrakentamisen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt rakennetekniikan toimialalle Kuopioon

Projektipäällikköä

Uudessa tehtävässäsi toimit yhteistyössä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä erilaisten projektiryhmien kanssa vaativissa talonrakennus- ja teollisuuskohteissa. Teet ja kehität suunnittelutyötä itsenäisesti ja eri projektiryhmissä, joko osana ryhmää tai tiimipäällikkönä.

Sinua odottavat työkavereina joukko talonrakennuksen rakennesuunnittelun ammattilaisia toivoen, että voit täydentää joukkoamme omalla ammattitaidollasi ja persoonallasi.

Tehtäväkenttäsi on laaja; se sisältää suunnittelua, suunnittelun ohjausta, erilaisia tarkastus- ja valvontatehtäviä sekä suunnittelun hinnoittelua. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisin kehittämisprojekteihin. Toimenkuvasi muotoutuu kykyjesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Työnantajana Sitowise Oy mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen ja kouluttamisen yhteistyökumppaneidemme erilaisissa koulutusohjelmissa.

Sinulla on insinöörin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus suunnittelutyöstä. Tehtävä edellyttää myös erilaisten laskentaohjelmien käytön osaamista ja rakennesuunnittelun sekä rakennusfysiikan pätevyyksiä. Arvostamme Tekla-osaamista ja FEM-laskentaohjelmien hallintaa. Työssäsi olet aidon innostunut etsimään ratkaisuja erilaisissa ongelmatilanteissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin. Meillä on myös nollatoleranssi pihtaamiselle – tiedon siis.

Lisätietoja työtehtävästä antaa yksikönjohtaja Erkki Kerttula puh. 040 0175 365, erkki.kerttula@sitowise.com tai suunnittelupäällikkö Lauri Salmi puh. 050 5466 417, lauri.salmi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian!