Rakennesuunnittelija Sillat ja rakenteet -osastolle

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt rakennesuunnittelijaa / projektipäällikköä infran rakenteiden ja siltojen suunnitteluun

Suunnittelijan toimenkuvassa tehtäväsi on laatia itsenäisesti infran erityyppisten rakenteiden sekä siltojen suunnitelmia ja korjaussuunnitelmia. 

Projektipäällikön tehtävänä on itsenäisesti vastata em. toimeksiantojen johtamisesta sekä pääsuunnittelijana toimimisesta erimuotoisissa hankkeissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös nuorempien suunnittelijoiden ohjaus ja opetus, suunnitelmien tarkastus sekä toiminnan kehittäminen.

Sinulla on rakennetekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Rakenteiden suunnittelun perusteet ja rakenteiden mitoitus on sinulle tuttua. Osaat käyttää laskenta-ohjelmia sekä piirustus- ja mallinnusohjelmia.

Toimit Sillat ja rakenteet -osastolla, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Panostamme tällä hetkellä vahvasti toimintamme kehittämiseen, jotta pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin monimuotoisissa infrahankkeissa. Voit sijoittua joko Espooseen, Tampereelle, Ouluun, Rovaniemelle tai Kouvolaan.

Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset hankkeet ja projektit. Infran rakenteiden suunnittelussa suunnittelet erilaisia rakenteita, erilaisissa olosuhteissa ja ympäristössä. Koko yksikkömme tukee vahvasti sinua työssäsi ja saat opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Tärkeä osa suunnittelua on tietomallipohjainen suunnittelu, johon haluamme panostaa ja johon sinäkin pääset mukaan.

Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata ja rakenne -toimialan, Kaupunki ja liikenne -toimialan sekä Rakennesuunnittelu ja Korjausrakentaminen -toimialojen asiantuntijoiden kanssa.

Tehtäväkenttäsi muotoutuu tulevaisuudessa omien halujesi ja kykyjesi mukaisesti. Haluamme kehittää ja kouluttaa tekijöitämme heidän työssään joko asiantuntijana tai projektien johtajana. Käymme kunkin työntekijän kanssa läpi toimenkuvan ja tehtävät säännöllisesti. Seuraamme kehittymistä ja tavoitteita ja pyrimme niiden pohjalta määrittämään henkilökohtaiset urapolut. 

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 15.12.2019 mennessä!

Hakuaika alkaa: 17.09.2019 08:00Hakuaika päättyy: 15.12.2019 23:59