Ryhmäpäällikkö Sillat ja rakenteet -osastolle Espooseen

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt ryhmäpäällikköä vastaamaan infrarakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluista

Uudessa tehtävässäsi vastaat itsenäisesti ryhmäsi toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja toiminnan edistämisestä. 

Toimit myös projektipäällikkönä ja vastaat toimeksiantojen tarjoustoiminnasta, resursoinnista, johtamisesta sekä pääsuunnittelijana toimimisesta. Tehtävääsi kuuluu nuorempien suunnittelijoiden ohjaus ja opetus, suunnitelmien tarkastus sekä suunnittelutoiminnan kehittäminen. Lisäksi yhteistyön kehittäminen ja toiminnan laajentaminen Sitowisen Rakennesuunnittelu ja Korjausrakentaminen -toimialojen asiantuntijoiden kanssa on yksi osa toimenkuvaasi.

Tehtäväkenttäsi tarkentuu oman toimintasi ja tekemisesi kautta. Olemme osastona ja yrityksenä sitoutuneita kehittämään ja kouluttamaan sinua ja muita tekijöitämme heidän työssään joko asiantuntijana, projektien johtajana tai esimiehenä.

Sinulla on rakennetekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Rakenteiden suunnitteluprosessit on sinulle tuttuja. Olet toiminut projektipäällikkönä ja pystyt itsenäisesti ottamaan vastuun hankkeista ja niiden lopputuloksesta.

Sinä ja yksikkösi olette osa Sitowisen Sillat ja rakenteet -osastoa, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Panostamme tällä hetkellä vahvasti toimintamme kehittämiseen, jotta pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin monimuotoisissa infrahankkeissa. Olemme sitoutuneet antamaan kaiken tukemme alueellisen toiminnan kehittämiseen ja siten sinun työsi auttamiseen.

Sinua odottavat monipuoliset hankkeet ja projektit. Koko yksikkömme tukee vahvasti sinua työssäsi ja saat opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Sitowisen Rata ja rakenne -toimialan sekä Kaupunki ja liikenne -toimialan kanssa.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 15.12.2019 mennessä!

Hakuaika alkaa: 17.09.2019 08:00Hakuaika päättyy: 15.12.2019 23:59