NextGen-harjoittelijoita

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme.

Me haemme nyt NextGen-harjoittelijoita eri toimialoille

NextGen-harjoittelijana päivittäiset työtehtäväsi ovat asiakasprojekteissamme.  Toimit osana projektiryhmää ja työskentelet projekteissamme kokeneempien suunnittelijoiden ohjauksessa.

Me lupaamme:

  • Harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön
  • Saat työstäsi asianmukaisen palkan
  • Työskentelet aidoissa projekteissa osana tiimiä
  • Nimeämme sinulle oman ohjaajan harjoittelujaksolle
  • Saat mahdollisuuden verkostoitua alallasi
  • Saat valmennusta työelämätaitoihin
  • Opit uutta alan edelläkävijöiltä

Harjoittelujakson aikana kehityt alasi asiantuntijana ja saat vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kinkkisissä paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Jos olet päättämässä opintojasi pian, on sinulla hyvä mahdollisuus tehdä myös lopputyösi meille - varsinkin jos sinulla on hyvä idea aiheesta. Pidämme tärkeänä myös hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eniten arvostamme kuitenkin sitä, että olet innostunut valitsemastasi alasta ja haluat aidosti oppia uutta ja kehittää itseäsi.  

Kiinnostaako tulevaisuuden älykkään ja kestävän ympäristön suunnitteleminen ja rakentaminen lahjakkaiden tyyppien kanssa innostavassa duunissa? Hae nyt mukaan! Lisätietoa NextGen-harjoittelijaohjelmasta löytyy osoitteesta www.sitowise.com/nextgen.  

Meillä yli 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise - The Smart City Company

www.sitowise.com

Haku on auki!

Jaa ilmoitus